Για τέταρτη χρονιά, η ομάδα του DEVit πραγματοποιεί ένα συνέδριο για web developers διεθνούς κύρους με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου από τη Σίλικον Βάλλευ, και ευρωπαϊκά τεχνολογικά κέντρα. Στόχος του DEVit 2018 είναι η διάχυση της γνώσης και εμπειρίας των καλεσμένων ομιλητών, άτομα που έχουν καθορίσει με την συμβολή τους τεχνολογίες που κάνουν τον σημερινό παγκόσμιο ιστό πραγματικότητα.
Πρόγραμμα και ομιλίες

Το DEVit είναι διήμερο. Την Κυριακή 10 Ιουνίου στο κολέγιο City εστιάζει στην πρακτική εμπειρία με workshops. Την Δευτέρα 11 Ιουνίου στο Βασιλικό Θέατρο διεθνείς ομιλητές θα παρευρεθούν και θα μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε τεχνολογίες αιχμής.

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές του DEVit 2018 συμπεριλαμβάνονται οι:

Cheryl Platz η οποία είναι γνωστή για την δουλειά της σε προϊόντα όπως το Alexa της Amazon.
Julien Simon, κορυφαίος επαγγελματίας στο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.
Dave Platt, καθηγητής .NET προγραμματισμού στο Πανεπιστήμιο του Harvard και συγγραφέας 11 βιβλίων γύρω από τον προγραμματισμό
Laurent Bugnion, ειδικός σε XAML and C# based development.
Jim Bennett, με εξειδίκευση σε cloud-connected Xamarin apps και πάθος για την δημοκρατικοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης
Tim Perry, senior software engineer στην resin.io με ειδικότητα στην JavaScript.

Και πολλούς ακόμα που θα ανακοινωθούν στο επίσημο website μέχρι τον Ιούνιο.

Εισιτήρια

Το DEVit κατόρθωσε από το ξεκίνημά του να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της κοινότητας των προγραμματιστών και τεχνολόγων της χώρας. Για άλλη μια φορά, προσκαλούνται developers όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρη την Ευρώπη να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τα εργαστήρια του συνεδρίου, αξιοποιώντας μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, αλλά και με τους συμμετέχοντες ομιλητές, συναδέλφους και χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του eventora.