Μια ξεχωριστή βραδιά, μια μοναδική συναυλία του συνθέτη Αντώνη Μιτζέλου με κεντρικό ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα στα τραγούδια του άλμπουμ Φύλακας Άγγελος (και όχι μόνο), με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της Ομάδας Στήριξης «ΣυνΆνθρωπος». Μια συναυλία σχεδιασμένη να κρατήσει για πάνω από τρεις ώρες όπου οι δύο εξαιρετικοί μουσικοί θα κρατήσουν συντροφιά στο φιλοθέαμον κοινό που θα παρευρεθεί στον χώρο της συναυλίας. Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή.

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι απλά ο πιο διακεκριμένος ερμηνευτής της γενιάς του και ο κόσμος τον αγαπάει και τον ακολουθεί όπου εμφανίζεται. Μαζί τους η Κατερίνα Ντίνου, που ερμηνεύει για πρώτη φορά με τον δικό της εκφραστικό τρόπο  τραγούδια που έγραψε ο Αντώνης για την Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Βιτάλη κ.ά.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα), Λεωνίδας Φιλίντας (μπάσο) Γιώργος Πανταζής  (Πιάνο) και Γιάννης Παπαδήμος (βιολί).

Στόχος της ομάδας στήριξης ΣυνΆνθρωπος είναι να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.
Διοργάνωση: Φιλανθρωπικό Σωματείο ΣυνΆνθρωπος
Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων|ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Είσοδος: 14 €
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της Ομάδας Στήριξης «ΣυνΆνθρωπος»