Η Μεσσηνία φοράει τα «γιορτινά» της για 6η συνεχόμενη χρονιά, καθώς φιλοξενεί την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge», που αποτελεί θεσμό για την Ελλάδα.

Εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές αναμένονται να επισκεφθούν και φέτος τη Μεσσηνία και την Costa Navarino, στο διάστημα από 12 έως 14 Οκτωβρίου 2018, με σκοπό να λάβουν μέρος στις πολυάριθμες δραστηριότητες της.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους σε δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμβηση και SUP!

Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης – Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Στον πανέμορφο όρμο του Ναυαρίνου, στο γραφικό λιμάνι της Πύλου, θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα ήρεμα νερά καλύπτοντας την ονειρική κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.).

Ώρα εκκίνησης 1μιλίου: 10:00πμ

SUP (Όρθια Σανιδοκωπηλασία) – Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Στο λιμάνι της Πύλου, θα διεξαχθεί, αμέσως μετά την κολύμβηση, αγώνας σκυταλοδρομίας Stand Up Paddling.

Ώρα εκκίνησης SUP: 11:30πμ

Τρέξιμο – Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Στο τρέξιμο οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές των 5χλμ, 10χλμ και 21,1χλμ (διαδρομή ημιμαραθωνίου).

Δρομείς όλων των ηλικιών, με αφετηρία το Navarino Dunes της Costa Navarino θα τρέξουν παραλιακά προς την Πύλο, διασχίζοντας την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε ο Τηλέμαχος αναζητώντας τον Οδυσσέα στα Ομηρικά χρόνια. Περιλαμβάνονται σημεία χωμάτινης διαδρομής και ο τερματισμός πραγματοποιείται στο Navarino Dunes της Costa Navarino.

Ώρα εκκίνησης 21,1χλμ & 10χλμ: 08:15πμ

Ώρα εκκίνησης 5χλμ: 08:30πμ

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο viva.gr