Το Ολιστικό Φεστιβάλ Κέρκυρας έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες που η εστίαση τους είναι προσανατολισμένη προς ένα ολιστικό τρόπο διαβίωσης και θα περιλαμβάνει: ομιλίες, εργαστήρια, περίπτερα ενημέρωσης, παραστάσεις και χειροποίητα φυσικά αντικείμενα τέχνης, χειροτεχνίας και προϊόντα που προωθούν την υγεία και την αρμονία με την φύση.

Θα προσφέρει ευκαιρίες για όλους:

  • Ενημέρωση και απόλαυση σχετικά με μια ποικιλία δραστηριοτήτων που συμβάλουν στην ποιοτική ζωή από εξειδικευμένους δασκάλους και συμβούλους: Γιόγκα, Τάι Τσι, Κι Γκονγκ, Pilates, Διαλογισμό, αρωματοθεραπεία, υγιεινή διατροφή, φροντίδα του δέρματος, ρεφλεξολογία, φροντίδα βρεφών, ολιστική φροντίδα ζώων… και άλλα πολλά !
  • Γνωριμία με ειδικούς και δραστηριότητες, όπως: εμπνευσμένη και διασκεδαστική μουσική και χορό, Powerful conscious dance & movement, παραστάσεις, περίπατοι εξερεύνησης βοτάνων, βότανο θεραπείες & φυσικά καλλυντικά, Μαντάλα & ζωγραφική, Drumming circle, Singing Bowls, Herbal Bathing, μαθήματα μαγειρικής με πιάτα ευεξίας … και πολλά περισσότερο!
  • Αγορά με χειροποίητα φυσικά αντικείμενα τέχνης, χειροτεχνίας και άλλα προϊόντα που προωθούν την υγεία, την αρμονία με την φύση και την ολιστική διαβίωση…
  • Ποικιλία φαγητών & ποτών καθώς και πιάτα για χορτοφάγους, vegan και χωρίς γλουτένη

Πληροφορίες: HolisticCorfu@gmail.com
Facebook page: Corfu Holistic Festival Harmony with Nature
Τηλ: 69343 22501, 69321 58888
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ