Καλοκαιρινό Καρναβάλι κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου στην κλειστή παραλιακή του Ρεθύμνου στις 20:00.

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες! Ελεύθερη είσοδος για όλους! (δίπλα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη έως την Πλατεία Λυκείου Ελληνίδων)

Μερικές στολές είναι στην ζωή μας,η καθημερινότητά μας! Εσύ τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις?Ντύσου,στολίσου κι έλα!

Πληροφορίες : www.summercarnival.gr
Διοργάνωση πρωτότυπων εκδηλώσεων : Valia Jean Antonio

Σκοπός είναι η παραλιακή του Ρεθύμνου να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών – από Ελλάδα και εξωτερικό – εξαιτίας της μοναδικής και πρωτότυπης εκδήλωσης SUMMER CARNIVAL !

Mascot parade – δεκάδες εκπαιδευμένοι εμψυχωτές παρελάσουν χορεύοντας στην παραλιακή φορώντας γιγαντοστολές αγαπημένων παιδικών ηρώων και ποζάρουν μαζί σας για αναμνηστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Piniata show – εικαστικές κατασκευές κατά μήκος της παραλιακής, γεμάτες ζαχαρωτά που σπάνε με ρόπαλο!

Bubbles show – χιλιάδες σαπουνόφουσκες πάνω από το καταπράσινο γρασίδι λαμπιρίζουν υπό το φως του ήλιου προκαλώντας selfie photos!

Έμπειροι παιδαγωγοί – τελειόφοιτοι του Πανεπιστήμιου Κρήτης – χαρίζουν στα παιδιά χαμόγελα με έξυπνες δραστηριότητες έχοντας ως φόντο την παραλιακή του Ρεθύμνου!

Επαγγελματίες αισθητικοί, χρωματίζουν με face painting τα προσωπάκια των παιδιών μεταμορφώνοντάς τους σε παιδικούς ήρωες!

Εντυπωσιακά show με καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν στην παραλιακή του Ρεθύμνου μία ανέμελη πνοή βγαλμένη από παραμύθια!

Σύλλογοι,παιδικοί σταθμοί και επιχειρήσεις υποστηρίζουν ποικιλοτρόπως το SUMMER CARNIVAL διοργανώνοντας διαγωνισμούς με δώρα για τους πολίτες που συμμετέχουν!