Το Stage Ioannina αποτελεί έναν πολυχώρο εκδηλώσεων ικανό να υποστηρίξει συναυλίες, party, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις, όπως επίσης άλλες καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον πιο ολοκληρωμένο χώρο διοργάνωσης events στην Ήπειρο, τόσο σε ηχητικό και τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο χωρητικότητας μιας και μπορεί να υποστηρίξει events έως και 1200 ατόμων συνολικά.

Οι δραστηριότητες του χώρου ποικίλουν, από την αυτόνομη παραγωγή καλλιτεχνικών και κοινωνικών εκδηλώσεων έως την διάθεση του χώρου για εξωτερικές παραγωγές πολιτιστικών συλλόγων, ομάδων θεάτρου και χορού, φορέων, σχολείων, εταιριών παραγωγής αλλά και ιδιωτών.

Παραχωρείται πλήρως εξοπλισμένος με άρτιο ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό που καλύπτει τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια, ημερίδες, γάμους και συνεστιάσεις.

Στόχος του Stage Ioannina είναι να αποτελέσει ένα κέντρο ψυχαγωγίας, πολιτισμού και διασκέδασης για τη περιοχή, καλύπτοντας όλα τα μουσικά είδη του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με σεβασμό στο πελάτη και τον καλλιτέχνη.

Ως χώρος είναι ανοικτός σε νέες ιδέες, εναλλακτικές και σύγχρονες μορφές τέχνης αλλά και πιστός στη μουσική μας παράδοση, στη δημοτική και λαϊκή μουσική.

Στεγάζεται στο Κτίριο Α του Παραλιμνίου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων στην περιοχή Βοτανικός με άνετο parking και πρόσβαση για όλους.