Τα 4 hot festival που έρχονται να μας απογειώσουν τον Ιούνιο

Καθώς μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι στο Join The City προετοιμαζόμαστε ήδη για το πως θα δώσουμε ενα έντονο χρώμα και φέτος στη καθημερινότητά μας. Έτσι λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 4 πιο hot festival του Ιουνίου που δε πρέπει να χάσεις.

Summer Carnival 2018

Το καλοκαιρινό καρναβάλι κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου στην κλειστή παραλιακή του Ρεθύμνου στις 20:00. Το Summer Carnival έχει σκοπό, η παραλιακή του Ρεθύμνου να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών,  από Ελλάδα και εξωτερικό. Μερικές στολές είναι στην ζωή μας, η καθημερινότητά μας! Εσύ τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Ντύσου, στολίσου κι έλα! Εντυπωσιακά show με καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν στην παραλιακή του Ρεθύμνου μία ανέμελη πνοή βγαλμένη από παραμύθια!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε εδώ >

Release Athens 2018

Το Release Athens 2018 έρχεται στην Αθήνα με πολλές εκπλήξεις αλλά και φωνές που είναι έτοιμες να απογειώσουν το φεστιβάλ αλλά και όσους βρεθούν στις 31 Μαΐου στη πλατεία Νερού στο Φάληρο. O Richard Ashcroft, ο Rag’n’Bone Man καθώς και η Kid Moxie ετοιμάζουν βαλίτσες και δίνουν ραντεβού στο Release Athens 2018!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε εδώ >

Holi Fest Χανιά 2018

Το Holi Fest Crete βάζει πλώρη για να χρωματίσει όλη τη Κρήτη και το 2018!!! Με δεύτερο σταθμό τα Χανιά, το Holi Fest συναντά τους φίλους του και υπόσχεται ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ, με djs, live acts, εντυπωσιακά χορευτικά και happenings που θα απογειώσουν το κέφι στον εορτασμό του ερχομού του καλοκαιριού!!!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ >

Summer Nostos Festival 2018

Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις του Summer Nostos Festival (SNFestival), το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει για τέταρτο καλοκαίρι, ως οικοδεσπότης, διοργανωτής και αποκλειστικός δωρητής, για μία μόνο εβδομάδα το χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε για όλο τον κόσμο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Ένα φεστιβάλ ανοιχτό και φιλόξενο, με πρόγραμμα που ενθαρρύνει τη συνύπαρξη όλων χωρίς αποκλεισμούς και καλωσορίζει τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί. Από 17 έως 24 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ >

Με ένα κλικ μάθε για όλα τα Festival του καλοκαιριού >